Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Съветник на президента се намести в Народния и уреди жена си в главна роля

отпечатай новината

27.01.2014 12:45 | Видян 2870 пъти

Съветник на президента се намести в Народния и уреди жена си в главна роля

Съветникът по културата на президента Росен Плевневлиев - Григор Антонов, се намести в трупата на Народния театър "Иван Вазов",пише Телеграф. Въпреки поста си в държавната институция дипломираният режисьор е избран да постави спектакъла "Свобода в Бремен. Госпожа Геше Готфрид", чиято премиера е довечера на камерната сцена.

Като творчески началник на спектакъла Григоров е уредил в главната роля жена си Александра Василева, позната като украинката Алеся в сериала "Седем часа разлика"."В Народния театър работим с много млади режисьори. Защо да е съмнително, че сме избрали Григор Антонов, който временно е съветник на президента. Това е въпрос на вид взаимност. Не виждам защо трябва да съм гледал последната му постановка като режисьор, за да го избера да псотави нещо при нас и да застана зад него. Наистина се надявам спектакълът да стане впечатляващ." , оправда избора си шефът на Народния театър Павел Васев в предаването на Мира Кортенска по News7.

Григор Антонов е син на нчкогашния шеф на контраразузнаването Арлин Антонов. Завършва театрална режисура в класа на Иван Добчев в НАТФИЗ през 2004г, когато се дипломира със спектакъла си "БИФЕМ" в Сатиричния театър. Антонов е поставял още няколко постановки като "Чичовци", "Вампир" и "Фантомни болки".

 

Източник: Телеграф

Снимка: senzaciq.net

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !