Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Тачо ухажва Жени с лалета в леглото

отпечатай новината

21.02.2014 12:45 | Видян 1923 пъти

Тачо ухажва Жени с лалета в леглото

„Никога не съм празнувала семейно, с вечеря и далеч от фотосветкавиците. Това го правя за Коледа. Имам прекалено много приятели, които няма как да пренебрегна”, оправда капацитета на купона шефката на „Визаж”.

Освен с цялото си моделско войнство тя поля 39 в компанията на Емануела, Кирил Ефремов и Рут Колева, с които се сближиха в „Къртицата”. Към огромната й торта показалец протегнаха и грациите, с които си поделят „Жените говорят” в уикенда на TV7.

Денят й започнал прекрасно с жест от любимите й мъже още преди да посегне към кафето си. Тачо, с когото Калканджиева заживя отново след няколкомесечна раздяла, й поднесъл в леглото букет от лалета. „Те са любимите ми. Георги, вдъхновен от баща си, ме зарадва с кокичета”, издаде Жени. Най-сантименталния си подарък за рожден ден тя получила от съпруга си преди две години – бижу с лунен камък във формата на сърце, с обков от рози.

„Когато човек има семейство, романтиката се изпарява. С Тачо вече не се изненадваме, а си поръчваме подаръците, като най-често искам аксесоари за интериор”, каза с усмивка Калканджиева.

Тя не си спомня за екстремно място, на което е празнувала порастването си. „Но имам една странна Нова година, която изкарах вкъщи. Не ми се излизаше и си направих двудневен маратон със сериала „Изгубени”, каза Жени, пише "Монитор".

Източник: blife.bg

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !