Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Виктор Николаев на инжекции

отпечатай новината

18.03.2014 18:00 | Видян 3141 пъти

Виктор Николаев на инжекции

Виктор Николаев за поредна сутрин вчера не се появи на работа и вся невероятен смут в Нова телевизия. Причината е, че от няколко дни насам там върви слух, че водещият  се кани да напусне след скандал с новата продуцентка и именно това е мотивът му все по-често да отсъства от ефир.

Според хора от медията той не бил доволен от условията на новото си работно място, тъй като постоянно с Ани Цолова били притискани да следят рейтингите и всяка загуба от Генка Шикерова и Косьо Караджов им се натяквала от ръководството. Преди седмица пък Николай имал грандиозен скандал с новата продуцентка за темите и гостите.

"Виктор и Ани дойдоха в Нова като звезди и очакванията към тях са много високи, което определено им тежи. Работят под голям стрес, почти денонощно, от което всъщност избягаха в Би Ти Ви", обясняват колеги на дуета от "Здравей, България". По думите им обаче слуховете за напускането на Николаев били силно преувеличени и дори да има проблеми с работата шефвете щели да ги решат, но за нищо на света нямало да се разделят с едно от топ лицата си.

Доказателство за това бил и фактът, че Виктор си излиза в отпуски и болнични, когато пожелае. От началото на годината той е отсъствал почти 3 цели седмици по разни причини, което в Би Ти Ви било немислимо. Тогава и той, и Ани си взимаха почивки само през лятото, а по блест въобще не им хрумваше да отсъстват.

"Категорично не е вярно, че ще напуска! Виктор е с тежък грип! Чух се вчера с него по телефона, не може да говори. Биха му дори инжекции в болницата", коментира неофициално пред "Всеки ден" негов колега. От петък той не е на работа и се лекува, като до последно не се знае кога ще изтече болничния му.

"Той непрекъснато липсва! Миналата седмица пак го нямаше 3 дни, а преди това пък бе на ски ваканция. Толкова почивки няма в друга частна фирма и ще е истинска лудост да напусне", коментират в "Здравей, България".

Липсата на Николай доста изнервя екранната му партньорка Ани Цолова, която не си позволява подобни волности, въпреки че е майка на малко дете. Не водещата дори не ѝ минавало през ум да не ходи на работа, когато тя или синът ѝ Калоян боледуват, и изпълнявала стриктно служебните си задължения без да се оплаква.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !