Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Крисия заряза училището

отпечатай новината

20.03.2014 13:15 | Видян 2221 пъти

Крисия заряза училището

Съучениците на Крисия от 3 б клас на разградското училище "Васил Левски" не са карали заедно с нея час от няколко месеца насам. Досега в даскалото Крисия се появявала веднъж седмично и акостирала като истинска звезда - да погледне докъде са причтелчетата ѝ с материала, какво още има да наваксва и да размени някоя и друга дума с учителките си, пише "Уикенд".

 Поведението ѝ, продиктувано от бързо връхлетялата я слава, било напълно подкрепяно от училищното настоятелство, което смятало случаят ѝ за "по-специален". Даскалиците се радвали на успехите на малката си ученичка и отсъствията ѝ били извинявани по презумпция, заради публичната ѝ ангажираност.

Родителите на Крисия обаче са помислили за образованието на дъщеря си и детето им няма да остане без тапия. Къдрокосата красавица вече има частен учител, който използва всеки свободен час от времето ѝ, за да пълни главичката ѝ със знания по български език и литература, математика, история и природни науки. Така с индивидуален протокол, след разрешение на директорката, Крисия ще може да завърши трети клас и да продължи с образованието си по- нататък.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !