Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Слави прави своя телевизия

отпечатай новината

25.03.2014 12:30 | Видян 2169 пъти

Слави прави своя телевизия

Слави Трифонов работи упорито по ново амплоа - на телевизионен бос. Напористият учиндолец е на крачка от създаването на 5 регионални телевизионни канала, разположени в големите областни центрове Русе, Бургас, Варна, Стара Загора и Плевен, научи „Всеки ден". Също така медията подразбра, че телевизиите ще имат ефирно покритие. Засега липсва инфо защо от плановете на Дългия за тв инвазия е изключен вторият по големина град у нас - Пловдив.

Основната цел на новите телевизии била чрез тях да се овладее рекламният пазар по области. Икономически и медийни анализатори твърдят, че тази пазарна ниша все още не е разработена и може да се превърне в малък Клондайк за бизнесмена, който обедини рекламата в големите градове под една шапка. Ефирните канали са предвидени да имат ясно очертан регионален профил, т.е. да произвеждат и коментират важни по места събития и теми.

За да приложи опита и контактите си в шоубизнеса пък, Дългия е планирал и достойно място за развлекателни предавания в своя ефир. Зад проекта вече са ангажирани сериозни професионалисти, които да чертаят концепции за всеки един регион. С проекта си Трифонов се нарежда сред маститите тв босове в България. 20 години вече той разчита на приходи само като продуцент и водещ, сключвайки договори с отделни телевизии. Сега обаче Слави променя мащабите и навлиза в дълбоки води, защото да си имаш телевизия, хич не е евтино.

Справката ни показа, че за да спретне петте регионални канала, шоуменът ще трябва да се бръкне с поне 10 млн. лева, т.е. по 2 милиона на град. Това не е първият план на Трифонов да надскочи рамките на водещ и продуцент. Преди няколко години медиите гръмнаха с новината, че Дългия ще си прави собствена телевизия, изцяло базирана на шоупрограми. По неясни причини обаче проектът си остана само проект.

Засега се твърди, че от всички телевизии на Слави ще заработи каналът в Бургас, който щял да атакува ефира в началото на септември. Вероятно Дългия ще стартира телевизиите със собствени средства, шушнат негови подчинени, които се надяват на бонус ангажименти покрай бизнес проекта на шефа си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !