Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Скот остави $9млн. на Джагър

отпечатай новината

27.03.2014 15:00 | Видян 1856 пъти

Скот остави $9млн. на Джагър

Мистерията около смъртта на Л'Рен Скот се задълбочава, след като отпада версията ,че тя може да се е самоубила заради дългове. Причината е огласеното й завещание, според което тя оставя всичко - 9 милиона долара на любовника си Мик Джагър.

Така борчът от 6 млн. долара, който се смяташе, че може да е бил причина за слагане на края на живота на красавицата. Оказа се, че борчовете са 5,9 млн., но стойността на апартамента в Манхатън, който обитаваше ексмоделът, е 8 млн. и той се води на фирмата. Останалият милион, който тя завещава на Джагър, с когото бе от 14 години, но според слуховете са се разделили неотдавна и това я е накарало да се самоубие, явно чувствайки вина, е в различни ценности. Семейството на дамата няма да вземе нищо от нейното имане.

Което не е чудно, защото двете с по-голямата й сестра Джейн Шейн не си говорели от 6 години. Но защо е обезнаследен нейният брат Рандал, който е изпълнителен директор на фирмата й в предфалитно положение няма ясни индикации. Скот не е минавала под венчило и няма свои деца. Интересно е, че завещанието е написано на 23 май миналата година и е заверено пред нотариус в Бевърли хилс от г-жа Скот.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !