Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Слави Трифонов купува "Око" тв

отпечатай новината

08.04.2014 17:00 | Видян 2341 пъти

Слави Трифонов купува

Слави Трифонов е пред сключване на сделка за придобиването на благоевградската телевизия "Око" ТВ, научи "Всеки ден" от достоверен източник в общината. Югозападният град влиза в плановете на шоумена, който смята да изгради бизнес империя със създаването на поне пет регионални тв канала. Засега е ясно,че учиндолецът ще стъпи в ефира на Бургас, Благоевград, Русе, Стара Загора и Плевен.

Съществува вариант медийната империя на Слави, която ще се гради от фирмата му "Седем Осми Продакшън АД" да захапе и във Варна. Идеята на Трифонов е да завладее все още зле разработения рекламен пазар по региони, като го обедини под една шапка. Телевизията му ще се занимава основно с актуалните теми от конкретния град, но ще има и новини, живи предавания и шоу програми.

Непосредствена задача пред екипа от професионалисти, които водещият вече е събрал, била да проучат доколко подходящ за инвестиции е медийният пазар в Югозапада. В полезрението на експертите вече е попаднал закъсалият тв канал "Око", издаде благоевградчанин, който е нает да помага при инвазията на Слави в региона. Преди години телевизията беше доста актуална сред хилядите студенти в града, които всяка вечер от 22 часа имаха възможност да зяпат последните холивудски хитове, въртени незаконно на пиратски видеокасети.

Според информацият, която има "Всеки ден" , кабеларката е пред банкрут заради некадърното управление на шефката Елена Михова. "Малкото работници не получават заплати с месеци, не се разработват новините от деня, затова и хората просто спряха да гледат "Око", обясни източник. Заради окаяното финансово състояние на канала, който се разпространява по кабел, сделката ще мине по тънката лайстна.

Предстоят и конкретни разговори за цената му, но се предполага, че старите собственици Радослав Тасков, Димитър Урдев и сие ще се отърват от бремето за смешни пари, въпреки че името на телевизията е добре познато в Благоевградско.

Според информацията на медията шоуменът е приготвил около 10 млн. лева за телевизионната си империя. Ако попадне на още няколко канала като "Око" обаче, Слави ще има шансът да стане медиен бос срещу доста по-малко кеш.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !