Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Борислав си падна по Викотрия Джумпарова

отпечатай новината

16.04.2014 09:00 | Видян 2096 пъти

Борислав си падна по Викотрия Джумпарова

Плейбоят от Казанлък Борислав не си поплюва и е готов на всичко, за да докаже своето мъжество. След като прави секс с вече изгонената от Базата Индира, а послеуж се влюби диво в Бориса Тютюнджиева, сега новата цел на плейбоя е Виктория Джумпарова, пише vsekiden.com.

Бившата любовница на Емил Русев засега отбива атаките на Боби, но това не спира неговите въжделения. „Действа доста селско, загражда я по разни ъгли, причаква я ,говори й някакви неща, доста нагло", разкриха от кухнята на шоуто. На Русев пък тези флиртове хич не допадали. Въпреки че се бие в гърдите, че е забравил Вики и вече е верен на жена си Христина, това не било точно така. Той продължавал да смята, че Джумпарова е негова и само той може да решава с кого тя да се среща. Бизнесменът бил твърдо убеден, че ако някой ден реши, може пак да бъде с нея.

Любовта в „Къртицата" се разиграва и на още един фланг. Звездният охранител Емил Каменов прежали бързо-бързо Гергана, която напусна шоуто след последната елиминация и сега има нова цел - Марина Мицич. Носителката на титлата „Мис Студентка" е завъртяла доста бързо главата на Каменов. Мъжагата дори вече се заканвал да намери и „пречука" бившия мъж на родената в Ниш красавица - кипъреца, който я зарязал с две деца на ръце. „Ще му кажа аз на него - как може такова нещо, ще го намеря и ще го пребия", редял Каменов, който все си намирал повод за близост с Марина, но тя не се радвала особено много на неговите чувства.

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !