Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Георги Мамалев отпразнува подобаващо имения си ден

отпечатай новината

07.05.2014 17:15 | Видян 1970 пъти

Георги Мамалев отпразнува подобаващо имения си ден

Знаменитият български актьор Георги Мамалев отпразнува подобаващо именния си ден, пише inews.bg. Той събрал семейството си в ресторант, за да ги почерпи. В началото на годината големият син на Георги Мамалев Александър, се ожени и така най-близките на актьора станали около 16-17 човека.

"Тази година се събрахме навън, просто няма място, вече сме много, нямаме толкова столове", каза през смях вчера Мамалев пред "24 часа". За да не изневерят на традицията, семейството на Георги помолило майка му да приготви печено агне, компанията го взела и отишла да празнува.

Актьорът разказа през изданието как са прекарали почивните дни със съпругата му. "И на плуване ходех всеки ден. Така че се чувствам прекрасно. Свършихме си и някои дела, натрупани отпреди. Но така е в нашата професия. И не сме само ние. Синът ми Мартин ходеше на работа през цялото време - той прави магистратура в Маастрихт, но от кантората, в която работи, го бяха натоварили с един спешен превод, който им трябва за днес", разказа Мамалев.


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !