Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Човекът паяк: При Евтим Милошев беше отврат

отпечатай новината

10.12.2007 11:41 | Видян 4356 пъти

Човекът паяк: При Евтим Милошев беше отврат

Иван Кристоф е известен като Човекът – паяк. 16 години е живял в Канада. Там се превръща в атракция. Катери се по сгради, ремонтира фасади на небостъргачи, подменя алуминиевата дограма на прозорците, виси окачен на хеликоптер и други подобни странни дейности. Той е сред участниците във втория сезон на Сървайвър.

- С какво се занимавате в момента?

- С бизнес. Не спирам да работя. Управител съм на Мото Италия. Внасяме в България скутери с марката Garelli. По този повод бях в Италия и се срещнах с Берлускони и племенницата му Алисия. С тях се общува лесно, защото са хора със самочувствие. Българите са страшно комплексирани. Опитват се да се доказват непрекъснато, а повечето са мижитурки. Исках да даря червения си джип на Българския червен кръст. Но понеже нямаше да получат комисиона, се отказаха. Най-важна е далаверата.

- Имате ли намерение да се връщате в Канада?
- За сега съм тук. Имам интересни идеи за бизнеса си. В Торонто на този етап ми е скучно. А докато бях в Сървайвър разбрах, че ще бъда много по-полезен в България, отколкото на острова. Там си губех времето. Всъщност благодарение на участието си в това шоу разбрах, че съм постъпил правилно като съм емигрирал в началото на 90-те години. Когато отидох в Канада не знаех езика, не познавах нрава на хората, но се почувствах в собствени води. Там нито една телевизия не би допуснала да се случат неща, каквито бТВ допусна. Пък и когато видят мутра, веднага разбират, че е тъпанар и се отнасят с него като такъв. А тук мутрите са героите на деня.

- Изглеждате доста разочарован от експедиция Робинзон...
- Очаквах съвсем друго нещо. То се оказа, че риалитито изобщо не е риалити. Пък и какво да си говориш с тези хора? Със Светла и Жоро стриптизьора няма какво да обсъждаш, освен протеини. Интелигентни разговори с тях не могат да се водят. А и аз съм бил на това място на 14 години. Не видях нищо кой знае колко екстремно.

- Какво е мнението ви за участниците?
-В Тортуга завиждаха и лъжеха. Пазеха само собствения си гръб. А аз когато усетя завист около себе си, бягам. Мотото ми е Ill gitumus non fatum carborundum. Или Не позволявай на нищожествата да те изтощават. Тези хора завиждаха, защото съм по-успял от тях. Аз съм рекламно лице на Nike, a Светла не е могла да бъде, въпреки че е световна шампионка. Заради тези хора не си струваше да си изоставям бизнеса.

- Имаше ли нагласени моменти?
- Много. Да не мислите, че сме яли само това, което даваха, че ядем. Всичко се прави за рейтинг. Доста събития даваха извън контекста. А моите постижения направо ги изрязваха. Не се видя реалната обстановка. А за Евтим Милошев се говори, че във вторник и сряда изпадал в депресия, защото бил плешив (смее се). Добре че този човек не е прокурор. Щеше да толерира мутрите и и да пуска на свобода мошениците. С нормалните хора пък щеше да се държи зле. Този човек си избива комплексите на гърба на Слави Трифонов. Знаете ли каква е разликата между двамата?! Когато гостувах на Слави се чувствах страхотно, докато при Евтим беше направо отврат. В Сървайвър и ток шоутата не бяха като хората. И те бяха нагласени. Не даваха да говорим всичко което искаме. Поканиха ме да учавствам във втория Вип Брадър. Отказах с мотива, че не ми е на нивото. А сега виждам, че това шоу е било много по-истинско от Сървайвър.

- Какво се случва в личния ви живот?
- С приятелката ми се разбираме чудесно. Тя ме зарежда с енергия за бизнес проектите, които ми предстоят. Ако не беше тя, може би не бих се захванал. Защото в България, за да се занимаваш с нещо сериозно ти трябва як гръб. Иначе изходът е един – чужбина. 

 

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !