Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Внукът на мама Люси на кастинга на X Factor в Бургас

отпечатай новината

09.07.2014 13:14 | Видян 1678 пъти

Внукът на мама Люси на кастинга на X Factor в Бургас

Талантливи и особено амбициозни – такива се оказаха тазгодишните кандидати на кастингите на музикално шоу №1 X Factor в Бургас. Внукът на мама Люси – една от най-атрактивните участнички в миналия сезон на шоуто, беше един от стотиците, решили да опитат късмета си в първия от двата дни на кастинги в морския град.

Веселин е на 16 години, а пред екипа на шоуто се представи в дует с 16-годишния Ангел. Двамата пеят заедно от кратко време, залагат на рап и хип-хоп, а решението да се явят на кастинг идва съвсем спонтанно. Самата мама Люси стиска палци на Веселин и тази сутрин му се обажда, за да му пожелае успех в първия и най-важен етап от шоуто. За радост на целия екип, Кристина Дончева – една от талантливите участнички в „Големите надежди” също беше в хотел Аква. За нея журито на формата – Любо, Веско Маринов и Дивна още през пролетта бяха единодушни – че тя е напълно изградена и завършена певица.

Днес най-чаровният телевизионен тандем - водещите Алекс и Мария, получиха няколко ценни урока по унгарски –  от 29-годишната Боряна, която харесва хип-хоп музиката и танците, а дори пътува до столицата, за да се занимава с тях. Сред кандидатите за голямата музикална сцена на есен е и млад рап изпълнител от Приморско, който вярва, че X Factor ще му донесе още повече почитателки. Между претендентите за слава е млад мъж, който смело заявява, че е потомък на фамилия Романови, а нелеп инцидент е възпрепятствал участието му на кастинга през изминалия сезон. През миналото лято 32-годишният Веселин си чупи крака в инцидент и затова не може да се яви на кастинг. Именно затова в последните месеци е много предпазлив –  тъй като задължително иска да участва през тази година.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !