Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Христина кръшкала на Благо с богат любовник

отпечатай новината

18.09.2014 11:38 | Видян 1736 пъти

Христина кръшкала на Благо с богат любовник

Според една от версиите за краха в отношенията на Благой и Христина, не е той, а тя. Витанова си намерила богат любовник, заради когото задраскала Благо завинаги от живота си. И в това има доста логика! Замислете се! Как така изведнъж Христина зарязва успешния футболист, който й осигурява всичко, докато тя остава сама с две деца, без професия, без работа и трудов стаж?! Да, Благо й остави къщата и издръжка, но животът й ще бъде много по-различен от досега.

В същото време стана ясно, че раздялата не е следствие флирта на Благой с Биляна Евгениева, а се е случила много преди това. Едва тогава обаче излезе наяве – доста удобно за Христина. В един момент всички започнаха да съжаляват отчаяната футболна съпруга, която за пореден път е била измамена от кръшкача. „Хич не я жалете Христина! Нонстоп хойка по заведенията, винаги си е била такава! Не знаехте ли? Добре, че Благо се отърва“, пишат по форумите.

Според колегите от сайта HotArena.net, Витанова е забелязана да флиртува с двама различни мъже това лято. Единият е авер на ММА боец Любо Чука, другият – милионерът Младен Самуилов, замесен в убийството на полицай през 2012 г. „Христина отдавна искаше да зареже Благой, но чакаше подходящия момент. И уцели десетката. Не пусна клончето, преди да се е хванала за другото. В същото време излезе чиста от ситуацията и пак Георгиев е виновният“, твърдят запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !