Топ 10 на най-известните филмови секс...

Филмите за Нимфоманката (2014) Нимфоманката,...

Ето коя микродържава, скрита в...

Коя е най-старата държава в света? В зависимост от това...

Албена Вулева не успя да осъди Слави

отпечатай новината

24.09.2014 17:24 | Видян 2756 пъти

Албена Вулева не успя да осъди Слави

Водещата Албена Вулева, която се изявява в тазгодишния соцсезон на "ВИП Брадър", така и не успя да осъди Слави Трифонов и да забогатее с 50 000 лв. Причината за делото бе огромен скандал, който се развихри помежду им преди повече от единадесет години. Бившата водеща на "Сигнално жълто" се бе сдобила с акредитация за фестивала "Международни медийни събития 2003" в курорта Албена. Тя стегна куфарите за морския град, смятайки, че напълно необезпокоявано ще може да снима известните как се забавляват и почиват. Вълна от недоволство надигна след себе си новината, че Вулева, която заля всички известни хора в България с обидни квалификации, ще присъства на фестивала.

Вечерта в дискотека "Горски цар", на поредния купон, сигналножълтата водеща успяла да излъже охраната и да се промъкне в бара, надявайки се да снима как шоуменът пие. Трифонов я вижда и директно се насочва към нея. когато я приближава обаче, се препъва и я залива с бира. Реакцията на вулева не закъснява и тя решава да се разправя с Трифонов по съдебен път. В исковата си молба твърди, че е обидена и от фразата на Слави" "Ти не си никакъв журналист".

В онзи момент безпардонната водеща толкова си вярва, че иска от шоумена 50 000 лв. Още на първа инстанция Слави беше оправдан, а блондинката бе осъдена да плати разноските по делото. Вулева тръгна да обжалва, но до победа така и не стигна, защото делото беше прекратено за изтекла давност от три години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !