Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Кобрата предлага брак на Андреа в Рим

отпечатай новината

18.12.2014 10:44 | Видян 2342 пъти | Гласували 1

Кобрата предлага брак на Андреа в Рим

Кубрат Пулев заведе половинката си Андреа в италианската столица Рим, за да прекарат там дните преди Коледа, научи "България Днес". Влюбените гълъбчета разпускат с всекидневни разходки из прословутия площад "Свети Петър" в града.

Кубрат отдавна планирал екскурзията си до Вечния град. Нещо повече! Той дори намекнал пред свои близки, че ще изненада Андреа по много специален начин около коледните празници. Това пък веднага навежда на мисълта дали пък спортистът няма най-накрая официално да предложи брак на половинката си, с която ходи от 8 години.

Същото се очакваше още през септември, когато Кобрата заведе Андреа на екзотични почивки в Дубай и Турция. Тогава певицата се надяваше да получи заветното предложение, но това така и не се случи. Интересно е, че в Рим те са се срещнали с друга светска двойка - Валери Божинов и Николета Лозанова. Не е тайна, че плеймейтката отново затопли отношенията си с Андреа и двете се изживяват като първи приятелки. Кобрата пък не харесвал Божинов, но се преструвал, за да угоди на възлюбената си.

Междувременно американският телевизионен гигант НВО обяви, че сблъсъкът в Хамбург на 15 ноември, когато Кобрата бе нокаутиран от Кличко още в петия рунд, е бил сред десетте най-атрактивни предавания на медията през годината. Над 1 милион зрители са го гледали по платения канал.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !