Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Детективи хванаха НиЛо на калъп с трима

отпечатай новината

13.03.2015 12:06 | Видян 11590 пъти | Гласували 3

Детективи хванаха НиЛо на калъп с трима

Николета Лозанова и Валери Божинова са окончателно разделени, гръмна вчера първи най-четеният седмичник „Уикенд". Светска двойка №1 на България не дели една спалня от близо месец, откакто футболистът хванал не в една, а в цели три изневери сексапилната си съпруга. Най-популярната двойка у нас подготвя документи за развод, а клетвите им във взаимна вечна любов до дълбоки старини бързо избледняха като мираж в пустиня.

Разлъката между водещата на „Папараци" и Валери започнала в края на миналата година, когато ритнитопковецът реши да напусне родния ФК „Левски" и да се влее в редиците на втородивизионния италиански „Тернана". Именно тогава брюнетката се заинатила като магаре на мост, че иска да продължава кариерата си у нас, вместо да домакинства и бездейства на Ботуша, докато мъжът й мята топки по зеления терен.

Очевидно обаче не само работата е била причина Лозанова да си остане у нас, а и любовните афери, в които тя се е забъркала във времето. Според детективска агенция, специално наета от Божинов, любимата му е скачала в цели три скута - на турски предприемач, старозагорски търговец на зърно и, - невероятно, но факт! - отново е била и в прегръдките на жениха си преди Валери - Николай Михайлов.

продължи >>

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !