Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Джена: Спри да ми досаждаш!

отпечатай новината

24.03.2015 14:38 | Видян 3978 пъти

Джена: Спри да ми досаждаш!

 За новия си сингъл певицата се довери на творческия екип, създал “Песента на 2014” – “Моли се да не почна”, композитора Йорданчо Василковски – Оцко и поетесата Мариета Ангелова. В официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, Planeta Official бе представен най-новия музикален проект на Джена “Спри да ми досаждаш”. ВИЖТЕ ГО!!!

За новия си сингъл певицата се довери на творческия екип, създал “Песента на 2014” – “Моли се да не почна”, композитора Йорданчо Василковски – Оцко и поетесата Мариета Ангелова. Песента е с модерно и клубно звучене, което със сигурност ще допадне на младите хора, към които е насочен този проект.

Тази линия е водеща и във видеоклипа към “Спри да ми досаждаш”, за видеореализацията на който Джена за първи път работи с режисьора Николай Шопов. В “Спри да ми досаждаш” ще видим звездата в една нова и много много различна светлина, в унисон с която е и визията на Джена.

За своя стайлинг певицата отново работи с Маурицио Пироло – коса и стил и Борислав Соколов – Бони за грим, аксесоари и бижута. По време на снимките на клипа певицата реализира и фотосесия с фотографа Виктория Сиракова.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !