Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Гъмов готви романтична вечеря на Преслава

отпечатай новината

23.10.2015 14:59 | Видян 2000 пъти | Гласували 3

Гъмов готви романтична вечеря на Преслава

Колкото повече наближава финалът на „ВИП брадър”, толкова повече маските падат, а лагерите се оформят с все по-ясни граници. В сряда съквартирантите имаха възможност да видят мотивите, с които са номинирани. Те чуха много неприятни неща за себе си и това неминуемо ще се отрази на техните отношения. Някои от звездите ясно ще изразят несъгласието си с казаното за тях, а други ще почнат да делят VIP-овете в Къщата на по-големи и по-малки.

Звездите ще влязат в ролята на анализатори, решавайки кой от тях се е изчерпал и кой има какво още да даде на шоуто и зрителите. Към кого натежават везните според звездите, ще разберем тази вечер.

Мисията „Усмихни се, ако смееш“ продължава с пълна сила. Гъмов ще трябва да поднесе вечеря на Преслава и това ще предизвика у фолк дивата едновременно смях и плач. Люси пък ще вземе участие в едно болезнено караоке, което не трябва да предизвиква усмивки в останалите.

Най-голямо изпитание за всички ще се окаже Баш Бай Брадър. Звездите няма да сдържат смеха си, въпреки че залогът е голям – за всяка усмивка през тях ще преминава ток.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !