Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Преслава окраде Джорджано

отпечатай новината

26.10.2015 16:44 | Видян 1767 пъти

Преслава окраде Джорджано

Джорджано си има вярна фенка в лицето на фолкпевицата Преслава. Чалгаджийката намира бившия си съквартирант във "ВИП брадър" за особено забавен, а песните му за мелодични. Звездата на "Пайнер" дори е включила песен на Джорджано в репертоара си.

Само преди броени дни Преслава напусна къщата на "ВИП брадър". Тя отиде на участие чак в Пловдив. Посетителите на заведението останаха шокирани, когато Преси запя "Отиваме на кОпооон". На няколко пъти тя призоваваше посетителите да повтарят след нея куплетите от парчето на Джорджано.


Някои от феновете й силно я разкритикуваха за постъпката й. Според тях певицата е паднала на нивото му и само се излага "Не стига, че го прави известен, ами и тя се лигави и грачи като него на сцената", ядосват се почитателите й във Фейсбук. Не липсват и коментари от заклети фенове на Джордано, че Преси го краде.

"Ако той изпее нейна песен, ще стане проблем. А сега никой нищо не казва", гневят се те.
Докато ВИП певицата изпълняваше хитовете си в дискотеката в Пловдив, около нея кръжаха бодигардове на „Биг брадър“. Те следяха пайнерката да спазва правилото на Големия брат, а именно да не получава никаква информация от външния свят, споделя "България днес". Затова веднага след участието й охраната я изведе, а шофьорите на предаването я откараха в къщата в Нови хан.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !