Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Мария Цънцарова в "Търси се"

отпечатай новината

05.10.2016 17:01 | Видян 2749 пъти

Мария Цънцарова в

Топрепортерът на bTV - Мария Цънцарова, ще бъде специален гост в ток шоуто „Търси се“ тази неделя, 9 октомври. Как младостта и сериозната журналистика вървят ръка за ръка, какъв човек е в живота Мария и колко емоционална е тя – по традиция пред водещите Меги и Нели това ще споделят най-близките й хора.

Първата изненада за нея ще бъде водещият на сутрешния блок по bTV – Антон Хекимян. „Мария е от онези журналисти, които не просто държат микрофона, а непрекъснато задават въпроси. Тя е слънчева, усмихната и внася много ведрина в нашия екип“, споделя Антон. Двамата с Мария делят едно бюро, а какви сантиментални спомени споделят – зрителите ще научат в предаването.
        
За първи път за любовта си към Мария ще разкаже нейният съпруг Симo. Оказва се, че двамата се познават още от деца, но се откриват едва когато той е студент във Варна, а тя в София. „Възхищавам се на нейното постоянство и отдаденост към нещата, с които се е захванала. За нас всеки ден е специален без повод. Подкрепям я във всичко, което прави“, казва Симo. Как е предложил брак на своята любима и защо веднага тя е изгубила годежния си пръстен – за първи път съпругът на Мария ще разкрие в „Търси се“.

„Имам желание да прекарваме повече време заедно, но ние толкова добре се познаваме, че той е част от мен. Рядко си казваме „Обичам те“, но всеки ден си го показваме и го усещаме“, в отговор споделя журналистката.

Водещите Меги и Нели ще отведат Мария и в родния й град Карлово, където ще я срещнат с майка й Нина. „Тя винаги намира време за нас. Толкова много обич има помежду ни. Най–любимите са ми моментите, в които тя си идва в Карлово и изкарваме повече време заедно“, споделя майката на разследващия репортер.

С много обич Мария също ще признае: „Майка ми е най-добрият човек, който познавам, защото търпи нелекия ми характер и ми дава цялата си любов“.

автор: СЛАВА

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !