Мога да кажа Не! на 12 езика. За...

Мога да кажа "Не!" на 12 езика. За жените това е...

Соня Йончева ще пее във Виенската...

"Нямам търпение да се обединим отново с Малкълм Мартино,...

Ива и Антон разделени

отпечатай новината

27.02.2017 15:27 | Видян 2987 пъти

Ива и Антон разделени

Младото семейство Ива Софиянска и Антон Божков, е в състояние на практическа раздяла от 6 месеца. При това не защото в отношенията между влюбените гълъбчета има някакво напрежение, а по чисто географски причини. Близки до баровската фамилия твърдят, че наследникът на спрягания за най-богат българин Васил Божков не се е прибирал в родината от половин година, зает с важни бизнес дела в Лондон, пише „Таблоид“.

Щерката на екскмета Стефан Софиянски пък е плътно в София, заета с телевизионната си кариера и набиращото скорост предаване „Говори с Ива“. Красивата брюнетка се грижи и за двете си деца – Мая и Васил, който е само на година и половина. Разбира се, най-популярната от трите дъщери на бившия столичен кмет разчита на помощта на две гледачки, наети на пълен работен ден, личен шофьор и бодигард плюс „момче за всичко“ на повикване 24 часа в денонощието.

В последните дни Ива беше принудена да се задържа повече вкъщи, тъй като голямото й дете пипна варицела, но за щастие шарката се размина без усложнения. В това време Антон Божков движи два големи инфраструктурни проекта в Лондон и Далечния изток и няма как да бъде до семейството си. Когато е с Ива и хлапетата обаче, милиардерският син бил всеотдаен и грижовен татко и мигом захвърлял маската на бизнес акула.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !