12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Бащата на Матю Макконъхи издъхнал по време на секс

отпечатай новината

21.10.2020 11:07 | Видян 965 пъти

Бащата на Матю Макконъхи издъхнал по време на секс

Американският актьор Матю Макконъхи разказва в автобиографичната си книга Greenlights („Зелени светлини“), че баща му Джеймс починал през 1992 г. По време на секс със съпругата си Кей, съобщава изданието Page Six. „Мама ми позвъни по телефона и каза, че татко е починал. Коленете ми се подкосиха. Просто не можех да повярвам. Та той е моят баща – никой и нищо не би могло да го убие! Освен мама...“, спомня си актьорът.

По думите му, баща му обичал да повтаря, че ще си отиде от този свят, докато е в леглото със съпругата си. След бурен секс той получил сърдечен пристъп, което и станало причина за смъртта му.

Матю Макконъхи признава, че родителите му са имали сложни отношения. Той ги сравнява с Тихия океан по време на буря. Бащата на актьора два пъти се развеждал и три пъти се женил. Матю обаче твърди, че в тяхното семейство царяла любов.

Макконъхи започва актьорската си кариера през 1991 г. Известен е с участието си във филмите „Клубът на купувачите от Далас“, за който има „Оскар“, „Интерстелар“, „Вълкът от Уолстрийт“, „Джентълмените“ и др. от общо над 60 заглавия.


автор: СЛАВА

Етикети:
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !