Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

За какво са ни всичките велоалеи:...

За какво са ни всичките велоалеи: Фото на деня

Софи Маринова е певица на годината

отпечатай новината

29.01.2024 16:13 | Видян 413 пъти

Софи Маринова е певица на годината

Софи Маринова спечели приза “Певица на годината” на 6-ото издание на  VIP Awards 2023. Церемонията се проведе през седмицата в луксозно столично заведение, където присъстваха много популярни лица от различни сфери на живота.

Софи Маринова обра овациите на публиката с широка усмивка и атрактивен искрящ тоалет в златни пайети, изцяло съобразен с дрескода на събитието. Гласовитата певица се качи на сцената, за да изпее на живо златните си хитове и типично в свой стил превърна партито в истински купон.

“Благодаря за прекрасната награда!” – поздрави обичаната фолк звезда и изпрати своите сърдечни благопожелания към всички, присъстващи на събитието и към организаторката Ива Атанасова.

За “Най-продуктивен артист” беше отличена певицата Диона, която не можа да дойде на церемонията след като ден по-рано бе задържана за шофиране след употреба на наркотици.

За “Музикален идол” на годината беше отличена фолк звездата Анелия, която също беше заложила на елегантен черен костюм. “След 20 години на сцената аз винаги се вълнувам, вълнувам се и сега да получа тази награда”, каза певицата от сцената.

Колежката й Теди Александрова беше отличена за “Клубен хит на годината” и “Принос за собствено творчество”. Тя също зарадва феновете на фолка с изпълнение на живо на сцената на клуба и привлече вниманието с дългата си руса коса, стигаща почти до коленете ѝ.

За “Най-добър изпълнител на живо” и “Кючек на годината” беше отличена още една фолк звезда – Роксана, която също се включи в музикалната програма със свое изпълнение.

Хитовата млада певица Тита, която придоби огромна популярност с поп парчетата си, но напоследък прави и попфолк проекти, получи награда за “Колаборация на годината”.

Изгряващата фолк звезда Малена пък получи отличие за “Най-скандална песен на годината” и също се качи на сцената, освен да вземе наградата и да изпее свои хитове.

Наградата за музикално трио на годината отиде при Антонио, Азис и Галена. Антонио, който присъстваше на церемонията, получи наградата и не пропусна да поздрави гостите с още попфолк хитове.

Източник: Lupa.bg


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !