Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Камила възмутена изгонила принц Хари по време на 30-минутната му среща с Чарлз

отпечатай новината

23.02.2024 14:39 | Видян 1356 пъти | Гласували 1

Камила възмутена изгонила принц Хари по време на 30-минутната му среща с Чарлз

Принц Хари остави кралица Камила "възмутена" по време на посещението си при баща си, крал Чарлз, по-рано този месец и го помолила да напусне, съобщи Mirror.

Херцогът на Съсекс отлетя от Калифорния за Обединеното кралство един ден след като диагнозата рак на монарха беше публично потвърдена. Хари прекара около половин час с баща си в Кларънс Хаус и въпреки кратката им среща, според съобщенията Чарлз беше поразен от завръщането на най-малкия му син в Обединеното кралство.

След срещата кралят беше заснет видимо емоционален, докато напускаше Кларънс Хаус. Дни по-късно Хари каза по време на интервю за Good Morning America, че е "благодарен", че прекарва време с баща си, заявявайки: "Обичам семейството си."

Придворен обаче твърди, че Камила не е била доволна от посещението на Хари, тъй като той не е поискал одобрение от двореца, преди да отлети от САЩ. Неназованият източник твърди, че Хари е имал "отношение", което не се е харесало на неговата мащеха, която се омъжи за Чарлз през 2005 г.

Източникът каза на National Enquirer чрез RadarOnline: „Нейно Величество беше бясна, Хари долетя от луксозния си дом в Калифорния, без да получи одобрението на двореца – и дойде с лошо отношение.“ Придворният продължи: „Казаха ми, че Камила е била възмутена. Тя е поела много жлъч от Хари години наред и нямаше търпение да му я върне.“

Те добавиха: „Камила прие всички удари, но използването на рака на съпруга й като „любящ син“-пиар трик преля чашата. След събирането на баща и син чувам, че тя е казала на Хари, че той е срам за баща си, семейството и монархията - и тя не остави съмнение, че той не е желан обратно при тях!"

Напрежението между Хари и Камила има далечна история - и в мемоарите си "Spare" херцогът на Съсекс описва съпругата на баща си като "опасна" и "зла", обвинявайки я, че е оставила "тела на улицата", докато се опитва да промени представата на обществото за нея. Той също така твърди, че Камила го е „пожертвала“, за да подобри положението си, и я обвини за изтичането на информация в пресата за съпругата му Меган Маркъл.

Хари написа: „Имам сложни чувства относно придобиването на доведена родителка, която мислех, че наскоро ме е пожертвала на личния й олтар за неин PR.“ Сега се съобщава, че Channel 4 продуцира документален филм, фокусиращ се върху „различни елементи от Камила като нашата нова кралица“, който също ще се заеме с „нейната динамика с Хари“, според вътрешен човек. Тази тема може да привлече "най-голямо внимание", добавиха от Channel 4.

По-рано този месец кралски експерт каза, че Хари ще трябва да се извини на Камила, за да получи прошката на баща си. Ингрид Сюърд сподели мислите си за сложните отношения на принц Хари с баща му, като каза: „Мисля, че бащата на Хари би искал да има някакво помирение, но мисля, че за да се случи това, Хари трябва да се извини на доведената си майка. Той трябва да се извини на Камила веднъж завинаги. Тя е от онези жени, които не биха искали да го поискат, но мисля, че извинението наистина може да е необходимо на този етап."


автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !