Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Ето колко са платили на Виктор за участието му в първия Ерген

отпечатай новината

24.03.2024 08:02 | Видян 1578 пъти

Ето колко са платили на Виктор за участието му в първия Ерген

Виктор Стоянов ще остане в телевизионната история като първия ерген, който се опита да намери любовта в национален ефир и рейтингът на неговия сезон бе най-висок. Покрай излъчването на първия сезон на „Ергенът“ се заговори какъв хонорар е получил Виктор, за да бъде мишена на свалките и изцепките на над 20 момичета в национален ефир. Една от най-налудничавите и упорити спекулации твърдеше, че тогавашният мениджър на фитнес клуб е получил цял апартамент от телевизионния сеир, предаде show.blitz.bg.

Известно време след суматохата на първия сезон, а и явно след края на срока на договора му с частната телевизия, Виктор сам сподели какво всъщност е взел, за да го гледаме три месеца в праймтайма на медията, без да изпускаме и миг от търсенето му на перфектната половинка.

„Аз от предаването нямах хонорар. Тoва е мит и хората не ми вярват. Когато ме поканиха на интервюто, разбира се, един от първите ми въпроси беше, какъв е хонорарът. Те ми казаха, че няма хонорар за „Ергенът“, защото не искат да подкупват любовта.

Продуцентите ми казаха, че не искат да бъдат причина „Ергенът“ да дойде и да срещне любимият човек заради парите, а да направи своя избор свободно. Разбрах гледната им точка, доколко истинска, доколко нагласена, за да не дават пари. Съгласих се. Единственото ми условие беше, че аз ще изляза в неплатен отпуск и искам те да ми изплатят за трите месеца трите заплати, като им представих трудов договор и те ми изплатиха точно трите заплати, сякаш съм бил на работа“, призна той.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !