Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Принц Уилям тайно в кръчма, докато Кейт се лекува

отпечатай новината

12.04.2024 11:26 | Видян 343 пъти

Принц Уилям тайно в кръчма, докато Кейт се лекува

Съобщава се, че принц Уилям се е радвал на пътуване до кръчмата с тъща си, докато прекарва време със семейството си след новините за рак на съпругата му Кейт.

Принцът и принцесата на Уелс прекарват великденската ваканция с децата си принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луис, докато се адаптират към диагнозата рак на Кейт. Формата на рака не е разкрита, но бъдещата кралица е започнала курс на превантивна химиотерапия в края на февруари и се казва, че има положително мислене за възстановяването си и е в добро настроение, описвайки себе си като "добре и става по-силна всеки ден".

Моментът на нейното изявление дойде, когато децата й започнаха великденските си ваканции от училище и семейството прекарва време в селското си убежище в Амнър Хол в Норфолк. И според колоната на Ричард Идън от Daily Mail, Уилям е отскочил в пъб в Северен Норфолк през уикенда заедно с майката на Кейт Карол.

Съобщава се, че неговата тъща е отседнала при семейство Уелс по време на великденската ваканция и клиент на кръчмата каза на изданието: „Всичко беше много сдържано, без голяма фанфара. Той просто влезе и премина през кръчмата. изглеждаше с Карол Мидълтън." Съобщава се обаче, че Кейт не се е присъединила към тях. Дворецът Кенсингтън отказа коментар.

Новината за пътуването в кръчмата идва, след като Уилям прекъсна великденската си ваканция, за да изпрати лично съобщение в социалните медии вчера, отбелязвайки първите му публични думи, откакто Кейт разкри диагнозата си рак.

Той се обърна към социалните медии, за да реагира на новината, че английската лъвица Рейчъл Дейли е решила да се оттегли от международния футбол. 32-годишният нападател на Астън Вила спечели 84 мача за Англия и беше част от отбора, спечелил Европейското първенство през 2022 г., където започваше всеки мач в турнира.

Рейчъл разкри новината си в социалните медии и в X, бивш Twitter, тя сподели поредица от снимки, представящи нейната страна с надпис: „Не плачи, защото свърши, усмихни се, защото се случи.“ И Уилям, президентът на Футболната асоциация и огромен привърженик на Вила, сподели публикацията, като написа: „Благодаря ви за толкова много незабравими изпълнения с @Lionesses, @RachelDaly3. Още много голове за Вила сега!“ Публикацията завършва с буквата W, което означава, че е личен туит от принца.

Съобщението идва, докато Уилям продължава да балансира между издръжката на съпругата и семейството си и изпълнението на служебните си задължения, както прави след нейната операция през януари. Принцът трябва да се върне към обществени задължения, след като децата му се върнат на училище след Великденската ваканция. Не е известно колко дълго Кейт ще се лекува, но се разбира, че тя може да желае да присъства на събития, както и когато се чувства в състояние, в съответствие с медицинските съвети, въпреки че това няма да означава връщане към задълженията на пълен работен ден.

Междувременно Кейт изненада няколко кралски фенове с "красив" жест - само седмици след като разкри диагнозата си рак. Когато новината за нейната операция беше оповестена публично в средата на януари, доброжелатели от цял свят изпратиха съобщения и картички за оздравяване на Кейт, изпращайки своите най-добри пожелания. И през последните няколко дни мнозина се обърнаха към социалните медии, за да покажат отговорите, изпратени им от двореца Кенсингтън от името на принцесата.

В часовете след като Кейт обяви новината си за рак, и тя, и Уилям бяха „изключително трогнати“ и „изключително развълнувани“ от топлината и подкрепата на обществеността. Говорител на двореца Кенсингтън каза: „Принцът и принцесата са изключително трогнати от милите послания от хора тук в Обединеното кралство, в Британската общност и по света в отговор на посланието на Нейно кралско височество.

„Те са изключително развълнувани от топлотата и подкрепата на обществото и са благодарни за разбирането на молбата им за поверителност в този момент.“

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !