Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

За Жоро Илиев, купените мачове, Армани и турските продуценти, които канят за сериали Мистър България

отпечатай новината

17.04.2024 10:13 | Видян 789 пъти

За Жоро Илиев, купените мачове, Армани и турските продуценти, които канят за сериали Мистър България

"Всичко беше перфектно, когато Жоро Илиев беше собственик на Ексграунд", разказва Румен Георгиев, който заедно с Цеци Красимирова и Мариан Кюрпанов беше звездата на модната агенция. Нищо, че си спомня, че неговият Черноморец, в който играе като футболист, единствен взема точка на Локо Пловдив с 1:1 в прословутото първенство, в което тимът на боса на ВИС2 става безапелационен шампион, както Лудогорец в наши дни. Но вероятно точно това взема и главата на Жоро Илиев.

"Видял съм с очите си отвътре толкова уговорени мачове, че бързо разбрах, че няма шанс за истинска реализация в любимия ми спорт на наш терен. Когато ми предложиха да се пробвам в Ексграунд, беше ми останало свободно време, и докато бях веднъж в София, минах през офиса. Започнаха да ме канят на кастинги и между 2005 и 2007 г. нямаше реклама, която да не съм снимал - от банки до ракии и до клипове на най-известните певици. Станах и Мистър България. Поработих като модел в Италия и Турция, включително за Армани, Долче и Габана, Гучи. Станах единственият източноевропеец, заснел реклама на Кока Кола Лайт. Беше интересно и забавно, но с времето се почувствах изчерпан", разказва Румен Георгиев.

Когато му предлагат да участва в първото издание на риалити шоуто с доста изразен спортен елемент Форт Боаяр, приема предизвикателството. Тогава, през 2007 г. се състезават с Асен Блатечки, Вики от Мастило и други знаменитости. Снимките са в оригиналния замък, където филмират и френския вариант на програмата - на 10 км в Атлантическия океан от Ларошел. Румен побеждава.

Години по-късно именно победеният му съперник Асен Блатечки го кани в своя филм Ягодова луна. Което далеч не е неговата единствена роля.

"След като се роди синът ми, реших, че приключвам с шоуто и започнах да се занимавам със сериозен бизнес, който няма общо с прожекторите на сцената и подиума. Но не спряха да ме канят. Приемам много рядко и главно заради приятели. Освен моделската работа - никога не мога да откажа на Агресия например, ми допада много да се снимам в киното и телевизията като хоби. Участвах в епизод на Откраднат живот, където имам няколко сцени, но не съм доктор в тази лекарска поредица, а баща. Хирург станах преди дни в чужда продукция и то, по ирония на съдбата, за живота на ... моделите. Съвсем неотдавна излезе премиерно Киберпрестъпност на Наско Михайлов с мое участие. А, както писахте, Джон Войт ме избра за заснетия си в София филм Strangers", разказва Румен.

От моделските години и работата с агенции за "лов" на лица, попада в обектива и на продуцентите на турски сериали, но засега не казва дали ще стане герой в тях. Напомняме, че преди време Иво Аръков изигра роля на мафиот в поредица с Къванч Татлъту в главната роля. Но по линия на бТВ, която е известна като "дома на турските сериали" у нас. Докато Георгиев действа сам, без рамо, без да принадлежи на актьорските и филмовите мафии или на медийните групи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !