Отиде си главният редактор на в. 24...

На 55-годишна възраст внезапно почина главният редактор...

Нагледен урок по пътна безопасност...

Урок по пътна безопасност сред учениците в Благоевград,...

Петя Славова с имение в Банкя

отпечатай новината

30.01.2011 09:00 | Видян 10613 пъти

Петя Славова с имение в Банкя

Имение в Банкя е най-новата фикс идея на бившата най-богата българка Петя Славова. Банкерката насериозно се е заела да превземе родното място на премиера Бойко Борисов със стил.
Тя е взела апетитен парцел от няколко декара. На него по проект ще има не само къща, но дори и конюшни.
Последното е новост за фамилията на Славова, където досега не се бе чувало да се увличат по ездата – този аристократичен спорт, в който други олигархични фамилии като Гергови и Арабаджиеви отбелязват международни постижения.

Идеята на Петя е за нещо като Имението Гулденбург от едноименния сериал,

кодошат се нейни приятелки. Явно бизнесдамата го е гледала, докато е сервирала в прословутата шкембеджийница Гюрлата край жп гарата във Варна в края на 80-те години.
Разликата е, че за разлика от Гулденбург, до имението на Петя засега няма път. Офроудът може пък да е замислен като тест за здравината на колите и чувствата на бъдещите гости, които имат намерение да я посещават.
Откакто има къща в италианското градче Стреза на Лаго Маджоре,

най-известната жителка на казанлъшкото село Дъбово

е запалена по стила на Апенините. Сигурно това я е накарало да ангажира за обекта своята до неотдавнашна приятелка Мария Сиракова. Защо се разпада тази женска дружба – четете в карето по-долу.
Мария е бивша манекенка, която открай време се занимава с архитектура и обзавеждане. Тя бе сред първите вносители на италиански продукти в тази област. Вдигна и прочутата офиссграда Белисимо, която се намира точно срещу хотела на Славова Феста на бул. България в София.

Една от най-красивите жени на София през 80-те години открай време живее в Тоскана. Посещение на жилището й в Монтекатини или във Флоренция през годините преди кризата беше белег за принадлежност към хайлайфа, елита, горната обществена класа или кой както обича да нарече прослойката на богатите и известните в България.  

Сиракова обзаведе хотела на Славова на Боровец, който изобилства с претенциозни мебели в псевдо ретро стил. Сега, въпреки многото спорове, завършва и обекта в Банкя.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !