12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Европа се смее на Поли Генова

отпечатай новината

20.03.2011 09:00 | Видян 7111 пъти | Гласували 1

Европа се смее на Поли Генова

И тази година българското участие в Евровизия се очертава да бъде пълен ПРОВАЛ. Във всички специализирани сайтове за музика в Западна Европа се присмиват на представителката ни на конкурса Поли Генова и парчето й На инат. „Българите нямат никакъв шанс на финала в Дюселдорф през май. Парчето на Генова не става за нищо. Звучи като квартален музикант“, пише читател на сайта muzik.de.

Впрочем, не само музикалните маниаци смята, че парчето на Генова не става. Според букмейкърите Франция, Норвегия и Естония са фаворитите на Евровизия. България е в групата на аутсайдерите. Ние сме дълбоко на дъното, в компанията на Беларус, Литва, Македония и Сан Марино. Истината е, че родните боричкания около българския пратеник на конкурса всъщност задават този резултат предварително.

Освен всичко друго методиките на гласуване поставят в неизгодна позиция малките държави, включително с районирането на страните, от които може да се гласува за един или друг изпълнител.
Тази година в Дюселдорф пристигат представители на 43 страни.

Предварителните класации отреждат на Поли Генова десето място в нейната група. От всяка група финалисти стават само осем.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !