Партийци от ППДБСС са 8 от 9 членове...

Експертно и открито управление от първия ден обещаваше...

Простреляха премиера на Словакия

Словашкият премиер Роберт Фицо е бил прострелян и ранен...

Цветана Пиронкова се изправя срещу Звонарьова

отпечатай новината

24.06.2011 17:00 | Видян 2319 пъти

Цветана Пиронкова се изправя срещу Звонарьова

Петък, 24-ти юни или петият ден от началото на Откритото първенство по тенис на Великобритания - Уимбълдън, турнирът е вече в разгара си.
Българската надежка Григор Димитров прекрати своето участие след загуба от Жо-Вилфред Цонга вчера, но днес ще видим Цветана Пиронкова в две поредни срещи, ако времето над Лондон позволи.

В 15:00 часа българско време двубоите на Централния корт ще започнат с мач между Фелициано Лопес и поставения под No.10 Анди Родик, последвани от Даниела Хантухова от Словакия и Виктория Азаренка, които се срещат в трети кръг на сънгъл при жените. Последният мач за деня на този корт ще бъде между хърватина Иван Любичич под No.33 и британската надежка Анди Мъри под No. 4.

На Корт 1 в 15:00 часа за втори кръг излизат Лаура Робсън и Мария Шарапова, а след тях идва ред на испанката Мария Хосе Мартинес Санчес и Винъс Уилямс. Един от най-интересните мачове за деня ще започне веднага след края на разиграването Санчес – Уилямс, а именно между световният No.1 Рафаел Надал и представителят на Люксембург Жил Мюлер.

Срещите на Корт 2 ще открие двубоят между Каролин Возняцки и Върджин Разано във втори кръг на сингъл при жените. Българската представителка на турнира Цветана Пиронкова ще видим на този корт след мача на Давид Ферер и Райън Харисън. Пиронкова се изправя срещу руската ракета Вера Звонарьова. Двете отново се изправят една срещу друга след като миналата година се срещнаха на полуфиналите на Уимбълдън и везните се наклониха в посока на рускинята.

Цветана Пиронкова ще се изправи и в среща при женските двойки. На Корт 16 заедно с нейната партньорка Шанел Шийпърс от ЮАР ще излязат срещу Мария Кириленко от Русия и Юлия Гьорес от Германия за доиграване на мача, който беше прекъснат вчера заради лошото време. Срещата е четвърта за деня на корта, като първият мач започва в 14:00 часа българско време.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !