Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Ейми Уайнхаус била сгодена

отпечатай новината

03.08.2011 10:45 | Видян 3144 пъти

Ейми Уайнхаус била сгодена

По повод трагичната смърт на британската певица Ейми Уайнхаус, нейният приятел Рег Травис каза, че е загубил „голямата си любов“. Сега обаче е потвърдено, че той е поискал ръката на Ейми и годежа си пазели в тайна.

„Рег поиска ръката на Ейми и тя се съгласи. От всичко на света най-много Ейми искаше да бъде негова съпруга и да създаде семейство с него. Тя искаше да се освободи от всички демони, които с години я мъчеха“, разказва анонимен източник за „Сън“. Според писанията на най-различни медии двойката се е сгодила преди кончината на известната певица, а сватбата е била планирана за следващата година.

След смъртта на годеницата си Рег Травис е съкрушен и не се разделя от семейството и приятелите на Ейми. „Последните дни са ми истински ад. Преживяхме ужасна загуба и сега искаме да намерим спокойствие. Не мога да опиша мъката, която чувствам и искам да благодаря на всички хора, които отдадоха почит на Ейми, моята любов, една прекрасна и впечатляваща личност“, каза Травис.

Цялото семейство на Ейми има само похвални думи за Рег. А на погребението бащата на Ейми Мич Уайнхаус каза, че: „Ейми е открила истинската любов с Рег. Той й помогна да превъзмогне проблемите, а тя се радваше на бъдещето си с него. Никога не е била по-щастлива“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !