12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сидеров поиска смъртно наказание за циганските „барони“

отпечатай новината

09.01.2012 13:45 | Видян 1563 пъти

Сидеров поиска смъртно наказание за циганските „барони“

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се обяви за връщане на смъртното наказание за особено жестоки престъпления. В предаването „Гореща точка“ по TV7 първоначално той призова за разстрел на циганските мафиоти, но после смекчи позицията и влезе в рамките на закона.

Волен Сидеров възнегодува срещу това, че вместо да бъдат в затвора, циганските “барони” дават интервюта по медиите. Той призова за “крайно наказание” срещу ромските мафиоти. „Не е нормално, според мен, да бъде медиен герой един мафиот. Папата, Царят… Това са престъпници! Трябва да бъдат разстрелвани!Те ограбиха българските пенсионери!“, избухна лидерът на „Атака“ по адрес на циганската престъпност и мафия.

Лидерът на “Атака” е убеден, че ромската престъпност ескалира. Това била и причината да призове премиерът Бойко Борисов за драконови мерки в тази насока. Според него трябва незабавно да бъдат въведени законодателни промени, относно „покупката“ на отцепените от „Атака“ депутати. Сидеров обяви, че отцепниците от партията са недостойни хора, които са се продали.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !