12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Волен и Капка още не са в развод

отпечатай новината

22.12.2011 10:15 | Видян 3069 пъти

Волен и Капка още не са в развод

Волен и Капка Сидерови все още не са в развод, дело не се води. Това обяви по бТВ доведеният син на лидера на „Атака“ Димитър Стоянов. На въпроса кога майка му ще проговори, Стоянов заяви: „Не съм неин настойник. Когато е готова, ще говори. В България е, не е бягала в чужбина“.

За вчерашния конгрес на партията той коментира, че според него в доклада си Волен Сидеров е говорил само за пари и кой колко е откраднал от субсидията. „Когато “Атака” нямаше субсидии, нямаше проблеми партията да се развива. Сега най-големият проблем на „Атака“ е, че някой й е откраднал субсидията. Това е пошло”, убеден е Димитър Стоянов. Той припомни, че текстът за субсидиите в Закона за политическите партии е написан и вкаран в парламента от Павел Шопов от „Атака“. „Кой плаче в момента?“, чуди се евродепутатът.

„Колкото и да ми е неприятно да го кажа, но субсидията на „Атака“ – от около 14 млн. лева, изчезна. Тя беше изхарчена неясно за какво. Напускането на депутатите от парламентарната група може да е именно заради лошото менажиране на държавната субсидия“, смята Стоянов.

Твърденията, че Капка Сидерова е сивият кардинал в партията, той отрече категорично. „Безпочвени са тези твърдения. Преди няколко месеца майка ми написа книгата “Мисия “Атака”, а предговорът е на Волен Сидеров. Не може жена ти да е сив кардинал и да ти даде да напишеш предговора на книгата й“, обясни Димитър Стоянов. Този коментар евродепутатът направи вчера и пред „Всеки ден“.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !