Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

„Последните дни на една легенда” – в памет на Уитни Хюстън

отпечатай новината

17.02.2012 16:30 | Видян 3835 пъти

„Последните дни на една легенда” – в памет на Уитни Хюстън

На 19, февруари (неделя) БНТ1 ще излъчи документалния филм „Последните дни на една легенда” в памет на Уитни Хюстън.

Броени дни след премиерата си в САЩ на 15 февруари тази година, ексклузивната програма ще предложи на зрителите обзорен преглед към невероятния живот на певицата, която преждевременно напусна този свят.

През 1985-а година Уитни Хюстън издава дебютния си албум, носещ нейното име. Следват множество награди.

Въпреки богатата и успешна професионална кариера, личният живот на Хюстън е белязан от страдание и битки с нейната пристрастеност. Внезапната й смърт е невероятен шок не само за музикалната индустрия, но и за света.

Водещата Джулиана Ранчик ще повдигне завесата около внезапната смърт на Уитни Хюстън, като припомни знакови моменти от блестящата й кариера и бурния й личен живот.

Филмът ще разкрие на зрителите последните дни от живота на легендата, включвайки интервюта с хора от хотел „Бевърли Хилтън”, с организатори на фестивала „Грами”, с Кен Бейкър и репортера Марк Малкин.

Своите впечатления за звездата ще споделят певицата Кели Прайс, която е и последният човек, делил една сцена със звездата на девети февруари тази година, и дългогодишният режисьор на Уитни Хюстън - Рики Майнър.

Специалната програма съдържа ексклузивни кадри, които са и последни за певицата, когато тя е спряна за интервю в хотела – едва 48 часа преди нелепата й смърт.

Пред камерата на проекта ще застане журналистката Алисън Самюълс, която е имала насрочено интервю с Уитни в деня на нейната смърт и е очаквала появата й до последния момент.

Гледайте „Последните дни на една легенда” – тази неделя от 22.25 ч. само по БНТ1

снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !