Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Етажна собственост 2 тръгва на 15-ти март

отпечатай новината

01.03.2012 13:15 | Видян 1751 пъти

Етажна собственост 2 тръгва на 15-ти март

Датата за старта на вторият сезон на сериала „Етажна собственост” вече е официално обявена. Комедийният сериал стартира точно на 15. март в 21ч. по Нова телевизия, заявиха от медията. Новите забавни съседски истории ще можем да гледаме пак всеки четвъртък от 9 вечерта, както и преди. 

Епизодите от втория сезон тръгват под мотото “Има хляб в тая работа”. Мотото е обвързано с акцента на целия втори сезон, който пада върху новите начинания на съседите. Всеки от героите става много деен и се захваща да реализира мечтите си, борейки се за по-добър живот. Хубавицата Гери (Милена Маркова) не прави изключение и също иска да се развива, като открива фризьорски салон в блока. Гери взима Теменуга (Невена Бозукова) на работа, Нушка пък от своя страна гони свои собствени мечти, както всеки един от съседите. 

Повечето от актьорите в сериала се познават отдавна и са работили заедно по различни проекти в годините. Затова и снимките на първия сезон на „Етажна собственост” бяха истинско забавление за целия екип, който често завършваше тежките снимачни дни на купон пак заедно. Любимото разпускане на актьорите от сериала е кареоке или джаз клуб. Много често се събират заедно в компанията на тяхната колежка – актрисата и певица Милица Гладнишка, която те редовно подкрепят при гостуванията й на различни столични джаз сцени.  

Преди броени дни екипът на сериала засне и фотосесия за втория сезон, която отново се превърна в истински купон за актьорите. За снимките погребалният агент Живко (Станимир Гъмов) беше донесъл и ковчега си от сериала. Актьорът, известен с черното си чувство за хумор, много характерно и за неговия герой от „Етажна собственост”, се пошегува с екипа и с продуцента Краси Ванков, като изненадващо изскочи от ковчега за ужас на останалите си колеги. Така фотосесията се превърна в истинско шоу.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !