12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Милото в реклама срещу 15 бона

отпечатай новината

05.04.2012 11:45 | Видян 1778 пъти

Милото в реклама срещу 15 бона

От няколко дни, освен в „Седем часа разлика", ликът на Калин Сърменов грее и от телевизионна реклама на мобилен оператор. По примера на колегите си от други сериали актьорът също не е издържал на огромния интерес към него и набързо се е възползвал от славата си, продавайки се на компанията за тлъстия хонорар от 15 бона.

Всъщност обаче звездата от хитовата поредица на Би Ти Ви е бил рекламно лице много преди днешните знаменитости от сапунки. Още преди седем години екранният мафиот Милото се продава на първия мобилен оператор у нас. Рекламата се върти денонощно в ефира и благодарение на нея хората дори започват да разпознават Калин по улицата. Персоната му попада и в медиите, които публикуват няколко статии за това кой всъщност е гологлавият господин от комерсиалния клип на компанията.

С днешна дата Калин Сърменов е изневерил на някогашните си спонсори, продавайки се на тяхна конкуренция. Разликата е  там, че той вече няма нужда от представяне, защото всички познават Милото. Това е и причината хонорарът му да е в пъти повече от онзи, взет преди седем години.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !