Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Стилиян дарява парите за лечението си

отпечатай новината

15.04.2012 14:31 | Видян 2728 пъти

Стилиян дарява парите за лечението си

Капитанът на националния отбор по футбол Стилиян Петров показа мъжество за пореден път. Стан се отказа от парите, дарени от феновете за лечението му. Вместо да се възползва от сумата, Стилиян ще я дари на хора, които са в беда и имат по-голяма нужда от него, стана ясно в предаването „Тази сутрин” по bTV. Преди две седмици бе съобщено, че Стан страда от остра форма на левкемия и му престои тежка битка с коварната болест.

За да изрази подкрепата си към Петров клубният му отбор „Астън Вила” реши да произведе тениски с лика му, които да продава за 8 паунда броя. 5 паунда от всяка фланелка ще отиват в сметка, която да подпомогне финансово Петров. Нашето момче обаче се е отказало от парите. Стенли решил да ги дарява за друга благотворителна кауза, каква все още не е ясно.

Стенли е един от любимците на английските футболни фенове, тъй като никога не отказва коментар след мач, дори и срещата да е загубена. Преди две седмици дори запалянко на предходния отбор на Стан „Селтик” му се извини публично, задето му е бил сърдит 13 години. Причината за гнева на фена, било нежеланието на Стан да си говори с него. Петров пък не общувал понеже в началото на кариерата си на Острова не знаел добре английски език.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !