Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Стилиян Петров надъхва съотборниците си

отпечатай новината

17.04.2012 11:45 | Видян 1972 пъти

Стилиян Петров надъхва съотборниците си

Стилиян Петров продължава борбата с лечението на левкемията, но в същото време не забравя и за отговорността си като капитан на Астън Вила. Халфът посети съотборниците си, за да им окаже подкрепа в оставащите пет мача до края на сезона.

Стенли отиде на тренировъчния комплекс „Бодимур Хийт“, за да поздрави мениджъра Алекс Маклийш, съотборниците си и целия щаб. Бари Банан разкри, че капитанът на Вила е “надъхал” тима с мотивиращи думи, за да завършат сезона на възможно най-предна позиция. Вила ще играе със Съндърланд, Уест Бромич, Тотнъм и Норич.

„Беше страхотно да го видим. Той е един от най-близките ми приятели в клуба. Смееше се, закачаше се и се шегуваше. Беше наистина в много добро настроение. Повдигна духа на отбора. Това е Стан за нас.

Той преминава през много тежък период, но никога не би се разбрало отстрани. Винаги е толкова позитивен и устремен напред. Той ни каза да продължаваме напред и да се представяме силно. Каза ни да не спираме да се борим. Може да се бори с тази коварна болест, но е неотлъчно до нас“, каза Банан.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !