Ева Лонгория и съпругът й напускат...

Ева Лонгория и съпругът й Хосе Бастон напускат Лос...

Принц Хари се връща във...

Принц Хари ще се върне в Обединеното кралство през...

Синът на Ламбо строи къщи за бедни в Родопите

отпечатай новината

02.05.2012 13:00 | Видян 2556 пъти

Синът на Ламбо строи къщи за бедни в Родопите

Синът на Стефан Данаилов - Владимир, се завръща окончателно в България, за да проповядва Божието слово. „България Днес" научи новината от наследника на Ламбо и актрисата Ирен Кривошиева.

Владо е решил да се захване със строителство, разкри Кривошиева. Но не за да печели, а за да осигури покрив на бедни българи. Смята да използва земя, която има баба му в Родопите, и да построи къщички за бездомните. Преди да започне строителство, Данаилов-младши има за цел да открие съмишленици, „които искат да правят добро".

„Не става дума за секта, както вече се твърди в интернет - заяви Владо. - Никога не съм казвал нищо такова. Но хората имат някакви норми и ги слагат където им е удобно. Като чуят името на Бог, веднага казват - тук има някаква секта... Не им се сърдя. Но няма такова нещо."

Синът на Ламбо не смята, че е нужно да работи, за да се прехранва. Поне не по общоприетия начин.
Стефан Данаилов приема намерението на сина си да остане в България. „Баща му се тревожи, че Владимир няма да има кариера тук - обясни Кривошиева. - Синът ни обаче няма никакво намерение да преследва кариера. Стефан явно се притеснява, че Владимир не влиза в общоприетите рамки на хората."

Според Владо баща му не вярва много в идеята му за къщичките в Родопите, защото не разбира   как точно  ще бъде реализирана. „Съмнява  се,иска стратегии и планове, за да се убеди, че ще стане".

"Първоначално Владимир ще се захване да оправи българския си език, за да може хората  тук да го разбират добре", обясни Ирен.

източник:в.България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !