12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Стефания Колева е бременна?

отпечатай новината

10.05.2012 09:45 | Видян 2896 пъти

Стефания Колева е бременна?

Стефания Колева ще става майка за втори път. В това са убедени колеги на актрисата, която от няколко седмици претърпява пълна промяна във визията си. Чаровната дама е качила поне 5 кг върху фигурата си, заобляйки характерния за всяка бременна корем. Освен това бюстът й е набъбнал с около два номера и това със сигурност не се дължи на силиконови импланти в него, пише вестник "Всеки ден".

Стефания Колева все още не е оповестила публично радостната вест. Според запознати тя споделила състоянието си само с продуцентите на българската версия на сериала „Женени с деца”, където играе главна роля.

Забременяването на актрисата явно е било добре планирано от нея, тъй като, ако съдим по коремчето й, сега е в петия месец, ще може да роди и да се възстанови до старта на новия сезон на сериала в края на септември.

Деликатното положение на Стефания е причина в последните епизоди на „Женени с деца: България” да я виждаме само в торбести дрехи, прикриващи корема й. Самата звезда отдавна искала да дари с наследник втория си съпруг Йордан, който е архитект по професия. От първия си брак с аниматора Владо Шишков Стефания има осемгодишна дъщеря.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !