12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сърбски и румънски рокери се стягат за Каварна!

отпечатай новината

29.06.2008 09:00 | Видян 9308 пъти

Сърбски и румънски рокери се стягат за Каварна!

Интересът към тазгодишния Калиакра Рок Фест 2008, който ще се проведе от 5-ти до 7-ми юли в Каварна, вече премина границите на България. Възможността за закупуване на билети за фестивала през интернет, дава шанс на рокерите от съседна Сърбия и Румъния, да сбъднат не една своя мечта и да чуят на живо любимите си банди в Каварна. По всичко личи, че въпреки препятствието с визите за сърбите, както и няколкото стотин километра в повече, няма да спрат истинския рок фен да стъпи у нас. Музикалните медиите в двете ни съседки, анонсират българският Калиакра Рок фест 2008, наравно с предстоящите големите Рок Фестивали в Европа, което е доказателство за класата и на тазгодишното му издание.
За трети път, традиционният рок фестивал в Каварна, ще срещне на сцената си идолите на милиони по света. На 5-ти юли старта ще бъде даден от Manowar, които и този път ни готвят изненади. Специален жест към българските метъли, ще е изпълнението за първи път на живо на новия сингъл на групата "Die With Honor", който ще е част от следващия им албум. Освен това, бългаски симфоничен оркестър и хор на Софийска Филхармония, ще се изяви в необичайна светлина, като изсвири „по кралски” заедно с Manowar някои от емблематичните им парчета. На 6-юли, шоуто ще продължи с негово величество Алис Купър, който пък обещава да ни поднесе само най-големите си хитове. На 7-ми юли край морето, за първи път у нас ще забият шведите от In Flames, радващи се на огромен интерес в Европа и САЩ, и наскоро обявени и за "Best International Band" от Metal Hammer. Траш метълите Slayer, които нямат нужда от представяне ще са финалистите в тридневния рок маратон. Малко след Каварна, титаните на метъла се стягат за “Unholy Alliance Tour: Chapter III”.


Организаторите на Калиакра Рок Фест – Община Каварна, Жокер медиа, Болярка, Фиат, Созополис и Лев Инс, напомнят, че всички видове билети за фестивала се продават в Билетния център на НДК, и в мрежата на Ticketstream.bg.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !