Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Луиза хлътна по сина на Иван Иванов

отпечатай новината

11.07.2012 16:15 | Видян 8879 пъти | Гласували 1

Луиза хлътна по сина на  Иван Иванов

Щом се обичат младите, да се вземат! Луиза Григорова тотално лудна от любов по Стефан, сина на секссимвола на българското кино от 80-те Иван Иванов.

По някаква лишена от хумор ирония на съдбата същият този младеж е бившето гадже на Радина Кърджилова, колежка и уж много добра приятелка на Лу.

Папараци на "България Днес" уловиха във фотообективите си младите влюбени в заведение край Народния театър в началото на седмицата. Явно на Луиза и Стефан им е омръзнало да търкат пейките
в Градската градинка и предпочитат обслужването на сервитьорки. Двамата си поръчаха по кафе и количка и си запалиха по цигара.

Звездичката от "Стъклен дом" и синът на актьорите Иван Иванов и Петя Силянова въобще не се чудиха какво да правят, докато ги обслужат. Без свян гълъбчетата започнаха да интимничат то не бяха прегръдки, ласки, целувки. Стефчо бе преметнал свойски ръка през Лу, която го гледаше, сякаш аха ще припадне. Последваха дълги тийнейджърски целувки, които обаче не смутиха останалите посетители на заведението.

„Да, със Стефан сме заедно. Влюбена съм. Но не искам да говоря повече за чувствата си", потвърди новата си тръпка пред „България Днес" Луиза.

Стефчо бе гадже с колежката на Григорова Радина Кърджилова няколко години. Тогава двамата бяха типичната влюбена двойка, но постоянно се караха. А преди почти две години скъсаха.

Прясно разделеният с Луиза Явор Бахаров пък май не понася добре самотата си. Във Фейсбук къдравият актьор написа сълзливото съобщение "Лятна тъга", при това с големи букви. „Не ми се коментира. Питайте ме по-добре нещо за ЦСКА", лаконичен бе Явор на въпрос за новата връзка на Григорова.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !