Сребърният медалист от Евровизия 2024...

Baby Lasagna, който завърши втори на конкурса в Малмьо,...

Отиде си майката на Веско Маринов

Тази нощ е починала майката на обичания български...

Радина и Деян разделени!

отпечатай новината

13.07.2012 11:30 | Видян 3480 пъти | Гласували 1

Радина и Деян разделени!

Радина Кърджилова и Деян Донков са разделени, гласи най-прясната новина в актьорските среди. След невероятна истерия от страна на звездата от "Стъклен дом", стигнала почти до бой, секс символът на българския театър си е взел багажа от дома й и си е тръгнал, научи "Всеки ден".

Причина за разлъката и скандала е пословичната ревност на Кърджилова, чийто обект този път е бившето гадже на Донков - моделът Кристина Милева. Тя се раздели с актьора преди близо две години, като основната причина отново беше ревност. Докато беше сгоден за нея, Деян беше засичан в компанията и на други красавици.

Милева трудно преживя края на връзката им и дълго време беше в депресия. Впоследствие замина за Италия и се установи да живее там, където е и модната й кариера. Въпреки че от известно време е щастлива с новото си гадже - италианския фотограф Симоне Фалчета, доскоро красавицата отказваше дори да се чуе по телефона с Донков и като приятели да си побъбрят кой как е.

Това пък много радваше Радина и я караше да се чувства спокойна, тъй като поне от нея не й са налагаше да ревнува.

От няколко седмици обаче Милева е в България, придружавана от приятеля си. И понеже времето лекува и те кара да забравиш всички лоши чувства, този път Кристина решила да потърси Донков, за да се видят и да си припомнят хубавите моменти от връзката си.

Моделката поиска и да запознае бившия си годеник с настоящия, тъй като както сама е споделила пред приятели, Деян е важна част от миналото й, а и вече няма лоши чувства помежду им. Актьорът пък с радост откликнал на поканата й за среща, тъй като той държи на Милева и отдавна му е мъчно, че изобщо не си говорят, но познавайки бурния нрав на Радина, скрил от нея, че ще се вижда с бившето си гадже.

„Радина ревнува и от въздуха, дали го следи, не знаем, но веднага разбра, че се е виждал с Кристина", разкриха близки на Кърджилова. Тях дори ги хвана страх да разкажат в детайли точно колко е бил чутовен скандалът между двамата, но споделиха, че освен крясъци и ревове, Радина се е
опитала и да напердаши Деян.

На него пък само това му трябвало, за да си събере багажа, тъй като напоследък почнало да му писва от постоянните й драми и забележки. Той дори стана за смях пред приятелите им, когато тя си позволи да му забрани публично да пие алкохол и се опита да го извлачи от купон, на който той се беше отдал на забавление. „Тъкмо малко ще си почине от нея, направо му изпива силите", доволни са приятелите на Деян.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !