Киро цитира гола поетеса с нелепи...

Вече съм напълно убеден, че някой целенасочено подхлъзва...

Дарина с ЧРД на Ибиса: Фото на ден

Мултивдовицата Дарина Павлова изкара чудесен рожден ден...

Брендо дере кожи по морето

отпечатай новината

19.07.2012 11:30 | Видян 2001 пъти

Брендо дере кожи по морето

Евелин Банев - Брендо, който скоро ще бъде екстрадиран в Италия, за да бъде съден за трафик на над 40 тона кокаин от Южна Америка за Западна Европа, печели доста добре дори само от туризъм. Тузарският му комплекс "Оазис" дере с 1200 лева за нощувка на човек.

Заради умопомрачителните цени туристи се шегуват, че вероятно към стаята има и специална доставка кокаин от румсървиса или пък екстра "елитна компаньонка".

"Преди дни звънях да си запазя стая, тъй като никъде в Лозенец нямаше свободна места и обявиха цена от 1200 лева за нощувка. Как е възможно?", пишат възмутени читатели на "Всеки ден".

Една нощ в луксозен петзвезден хотел струва около 500 лева в разгара на сезона. Явно целта на солената цена е да филтрира гостите на бутиковия хотел, който се управлява от жената на Брендо Моника. Двамата са в развод, но само заради адвокатски хватки. Според служители на хотела неведнъж мафиотът си канел миски в покоите на луксозните спални. В лоби бара пък кокаиновият крал си уреждал срещи със свои бизнес партньори.

Банев беше арестуван преди около месец край Созопол именно пътувайки за "Оазис". Освен в този луксозен комплекс финансистът на мафията къта авоари и в комплекс "Флорс парк" в Слънчев бряг и още един хотел в курорта. За негов се спряга и столичният хотел "Ле Фльор", където екипът на "Стъклен дом" снима сериала.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !