Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Паришева заряза Ивелин Попов

отпечатай новината

27.08.2012 16:45 | Видян 4179 пъти

Паришева заряза Ивелин Попов

Капитанът на националния отбор по футбол Ивелин Попов остава без жена си - фолк певицата Елена Паришева ,научи България днес.

Футболистът подписа преди 2 дни договор с руския тим "Кубан" от град Краснодар. Досега той живееше в Турция заедно с Елена и сина им Ивелин-младши.

Ивелин не крие, че е страшно привързан към половинката си. Още докато риташе за родния "Литекс", -той не се разделяше никъде от нея.

Сега обаче нещата придобили съвсем различни измерения. Елена била категорична, че на този етап иска да се върне в България заедно с 8-месечното си бебе.

Тя не искала и да чуе за вариант да се премести в отдалечения Краснодар, където зимите са много тежки. Освен това щяла да бъде твърде далеч от роднините и близките си.

Поради тази причина Ивелин Попов до последно се надяваше да си уреди трансфер в дестилация, по-близка до България, но това така и не се случи.

Той имаше големи проблеми с бившия си вече клуб "Газиантепспор", където му дължаха доста пари. Затова националът бе притиснат до стената и нямаше как да не приеме офертата от "Кубан".

Договорът му с руснаците е за 3 години. Попов все пак имал уверение от жена си, че тя може и да се пренесе при него, но едва напролет, след като той се устрои добре.

"Навсякъде сме заедно. В Турция ли съм - в Турция сме. В България ли съм в България сме. И
ни е много хубаво", сподели Ивелин преди известно време. Раздялата сега може и да се отрази зле на спортна му кариера.

За Ивелин е добре, че ще бъде близо до своя бивш съотборник в националния отбор Благой Георгиев, с когото са добри приятели.

Благо, който също рита в  Русия - за "Терек" (Грозни) бе един от гостите на купона за раждането на Ивелин Попов-младши през декември миналата година, допълни България днес.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !