12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Убитата Мария гадже на Малък Тошко

отпечатай новината

05.09.2012 10:45 | Видян 7990 пъти | Гласували 2

Убитата Мария гадже на Малък Тошко

Зверски убитата в Слънчев бряг Мария Златанова е била една от най-големите бръмчалки в курорта, разузна  "Всеки ден". Миналата година цяло лято била интимна не с кого да е, а с наследника на фамилия Живкови Тодор Славков.

"Вилня с Малък Тошко няколко месеца из най-оборотните барове и дискотеки. Натискаха се по заведения, тя нощуваше при него", разказаха пред "Всеки ден" близки на Мария. За 11 години стаж като барманка и управителка в Слънчев бряг фаталната Златанова завъртяла не една и две мъжки глави. Сред завоеванията й е легендарният волейболист от близкото минало Любо Ганев. "Романът им трая кратко, но това бе шанс за Мария да се запознае с хора от така наречения хайлайф", категорични са колеги на момичето. "Тя нямаше проблем с това дали мъжът е женен, или си има приятелка. Нея тези неща не я вълнуваха. Спеше дори с известен футболист, докато той чакаше дете.

Пукаше й само, че й плаща сметките и й подарява скъпи дрешки", разказват още запознати с любовния живот на Златанова. Думите им не са съвсем безпочвени, тъй като мъжът, който закла Мария нощта срещу понеделник, също е имал дългогодишна приятелка приятелка - Маргарита, с която дори е планирал брак. Управителката обаче му завъртяла главата и ранила сърцето му. Мария бе убита един час след полунощ в понеделник на паркинг в Слънчев бряг от 29-годишния екс полицай Михаил Менашки.

Мъжът е уволнен от редиците на МВР, тъй като е задържан за притежание и разпространение на фалшиви винетни стикери. Менашки имал паралелна връзка с Мария, докато обещавал брак на дългогодишната си приятелка Маргарита. От три месеца обаче Мария сякаш загърбила всичките си стари любовници и се отдала на обичта си към 18-годишния Симеон Куминков. Родителите на момчето разказаха, че много харесвали Мария и никак не се притеснявали от възрастовата разлика със сина им, тъй като виждали,че той бил много щастлив.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !