Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Кой колко взе от Брадъра?

отпечатай новината

18.09.2012 10:30 | Видян 3624 пъти | Гласували 1

Кой колко взе от Брадъра?

Вестник Супер 19' публикува хонорарите на звездите от първия ВИП Брадър които ние препечатваме.


Азис трябваше да бъде голямата звезда в шоуто още в неговия стартов сезон през март 2006 година. До последно обаче продуцентите не успяха да го склонят да намали претенциите си от 100 000 лева твърдо плюс колкото си изкара от другите им предавания на късмета по онова време - Стани богат и Сделка или не.

Работата обаче се разсъхна на финала и Азия , както вече обича да се нарича левентът от Костинброд се цани чак във второто шоу ВИП Брадър. Все пак то се проведе в най-богатата за България 2007 г., когато икономическият бум повлече реки от пари.

Схемата, ако се вярва на изнточници от кухнята е била – Азис носи рейтинг, другите вземат по някой лев, а близкият на екипа Дичо се жертва доброволец, но след това прави супер бум в кариерата и завърта машина за пари. За целта дори беше подготвено и парче, което да му даде рефреш – нещо като Нямам шеф или нямам лев...Ала победи Коцето и грабна 50 бона премия – повече по темата на следващите страници.

Стоте бона на Азис бяха върхът на сладоледа, сравнени с 40 хилки за Десислава и 20 за Катето Евро , но третият сезон на ВИП-а би рекордите. Двама съквартиранти минаха джакпота на певеца. Повече от сто бона са взели Тошко Славков и Ивайла Бакалова, при това нап ълно заслужено.
Именно те направиха шоуто на ВИП Брадър 3 и излязоха поне морални победители от него. Като добра сестра, Ивайла подели хонорара от 150 хиляди лева с близначката си Божидара, която е голям фен на Биг Брадър изобщо и отдавна мечтаеше да участва в състезанието.

В четвъртия сезон, явно по традиция, бонусът на най-скъпата звезда се удвоява. 150 бона, ама в евро или 200 000 долара или нещо като 300 000 лева взема Памела Андерсън . И то само за три дни в тв къщата.
„България има 300 000 за силикон, а няма за болните деца”, тръгна антикампания срещу ВИП Блрадър в нета. Важно е да се учотни, че Нова телевизия не е българска.

Всъщност никога не е и била – първият й собственик беше сърбин, вторият – грък, а сега са шведи. А Швеция, откъдето са корените на дедите на госпожа Андерсън, явно има нея за свое дете. Лошо, но дете. Затова шведите й дават баснословния хонорар.

Според холивудските клюкари Памела е в предфалитно положение поне от няколко години и затова обикаля като щура ВИП и Биг Брадъри и всякакви такива риалитита по света и у нас, та да върже бюджета.

 

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !