Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Капка подаде молба за развод с Волен

отпечатай новината

03.10.2012 16:45 | Видян 5003 пъти

Капка подаде молба за развод с Волен

Журналистката Капка Георгиева преживя мъката от раздялата с любимия мъж - Волен Сидеров , и първа подава молба за развод, научи "България Днес".

"Ще го направя аз, защото виждам, че отсрещната страна не предприема никакви стъпки. Предстои ми да се консултирам с адвокат, който да проведе един културен, европейски развод. Това е частната позиция", споделя пред приятелите си бившата създателка на партия „Атака".

До миналата година Капка живя със Сидеров , който й изневери с по-млада съпартийка. "Вече разбрах, че съм се отърсила от това, което се случи между мен и Волен. Не изпитвам никакви чувства към него и не съжалявам за нищо. Бяхме страхотна двойка, като Салвадор Дали и Гала. Но и между тях е настъпил разрив заради жена - Аманда Лиър!", вижда приликата Капка в любовта си с Волен и тази на големия художник и съпругата му. Все пак журналистката не таи мъст към бившата си любов. Капка Георгиева е готова дори да му прости. Но никога няма да заживее отново с него.

Капка и лидерът на "Атака" сключиха граждански брак през 2006 г. и църковен брак в Кърджали. "Допуснах грешката да се поставям на втора позиция след него - не само в партията, но и в живота. Това ми изигра лоша шега", споделя с днешна дата Капка Сидeрова, която е и бивша снаха на Радой Ралин, екссъпруга на сина му Кин Стоянов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !