Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Костов: Отвлеклия Мирослава Чочо е бил убит

отпечатай новината

22.10.2012 09:30 | Видян 2470 пъти

Костов: Отвлеклия Мирослава Чочо е бил убит

Пред камерата на Сашо Диков народният представител Иван Костов заяви, че “убийствата в Перник”, последвали отвличането на тийнейджърката Мирослава миналата година, вероятно прикриват нещо много важно за организираната престъпност.

На въпрос на журналиста значи ли това, че според експремиера освен Мирослава, и един от похитителите й Чочо е бил убит, той не отрече.

Освен това зададе отново и отново въпроса бил ли е и по каква причина якият мъжага сътрудник на тайните служби или тези за борба с организираната престъпност. Напомняме, че тийнейджърката от бедно семейство беше отвлечена, убита, а после при обиск в дома му загина единият от отвлеклите я Чочо.

Официалната версия е, че той се е самоубил, но въстановката на казуса изключва такава възможност, понеже той е бил с белезници, на тъмно и е много трудно да е отключил сам касата, в която е държал пистолета си, да го е извадил, да го е насочил и да се е гръмнал и всичко това за поредни секунди пред очите на двамата съпровождащи го топ полицаи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !