Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

"Мистър Свят България" 2012 на военно обучение във Великобритания

отпечатай новината

30.10.2012 14:00 | Видян 2152 пъти | Гласували 1

Чаровникът Стефан Милетиев спечели уникалната възможност да се съревновава на най-престижния конкурс "Мистър Свят" 2012 след като се сдоби с титлата "Мистър Свят България" на 28 октомври по Нова ТВ в предаването на Съпругите.

Победителят срази убедително конкуренцията с чаровна усмивка, супер атлетично тяло и отличен английски език, които са едни от основните изисквания към участниците на световния конкурс.

Стефан Милетиев е на 23 години, от София и е собственик на фитнес център, където и прекарва по-голямата част от деня си. Освен с фитнес, Стефан се занимава активно и с футбол. Страстен почитател е на Linkin Pаrk и често може да бъде засечен на техен концерт, където и да е по света.

Финалът на „Мистър Свят” 2012 ще се състой на 24 ноември т.г. в Кент, Великобритания, като по традиция организаторите от лондонската централа са подготвили поредица от спортни състезания и екипни съревнования, боеве и специално тренировъчно  обучение на военен полигон, където мачовците ще могат да демонстрират физическа издръжливост, мускули и спортни умения.

Но не само-шоуто предвижда също така ожесточена надпревара в категориите Модел и Талант, където всичките стотина кандидати от цял свят ще могат да се изявят.

За безупречния имидж на българския участник по време на конкурса и на финалната гала вечер ще се погрижи модният магнат Магдален Димитров, който съвсем наскоро откри най-новия си Fashion House Desizo Monni в София.

Desizo Monni прави сензационен моден дебют във Великобритания като се има предвид, че марката ще бъде официален дизайнер и на „Мистър Англия” 2012 Роланд Джонсън, също участник в конкурса.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !