Пенелопе Крус на 50 (ФОТОГАЛЕРИЯ)

Успешната и талантлива актриса в Холивуд - Пенелопе...

Княжевската пътека към Копитото -...

"Княжевската пътека към Копитото вече е частна и...

Сериал №1 в Щатите тръгва след Брадъра

отпечатай новината

11.12.2012 10:00 | Видян 2798 пъти

Сериал №1 в Щатите тръгва след Брадъра

Веднага след финала на Биг Брадър, по Нова телевизия тръгва "сериал № 1 в САЩ". Една история за предателство, любов, двуличие и отмъщение, която критиците единодушно определят за най-пристрастяващата на малкия екран в момента, информира Супер 19'.

 Номиниран за любима телевизионна драма от американските награди на публиката People’s Choice Awards, Отмъщението (Revenge) е най-успешната и рейтингова продукция на ABC в момента, като кино критиците единодушно я определят за най-пристрастяващата история на малкия екран.
 
Излъчван в общо 39 държави по целия свят, сериалът ни отвежда в Хемптънс – свят, в който богатството и общественото положение определят хората. Появата на едно красиво момиче обаче ще го промени завинаги.

Главната героиня – Емили Торн (Емили Ван Камп) идва в богатия квартал с една основна мисия – да унищожи хората, виновни за смъртта на баща й. Всеки неин ход е внимателно планирана стъпка, а благодарение на острия си ум тя е винаги няколко крачки пред своите врагове.

Звездата на Емили Ван Камп изгрява със сериала Братя и сестри (който сме гледали по бТВ и в момента е излъчван от лятото тази година по FoxLife) и Евърууд (сезон 4 вървя по БНТ1 през 2010 г.), като тук дава още по-сериозна заявка за актьорския си талант.

В Отмъщението Ван Камп се изправя срещу доказалата се Мадлин Стоу. Звездата от Последният мохикан влиза в ролята на най-големия враг на Емили Торн – „кралицата” на Хемптънс и тамошното висше общество Виктория Грейсън. Превъплъщението й в ролята на могъщата и властна жена е толкова убедително, че тя заслужено получава номинация за Златен глобус в категорията Най-добра актриса.

На екрана двете ще се изправят в ожесточена битка, която ще извади мрачни тайни от миналото и ще въвлече всички в една напрегната история за отмъщение на живот и смърт, издава Супер 19'.

В актьорския състав влизат още популярни лица, които българските драги зрители познават от сериали като Клюкарката , филми сато Самоличността на Борн, Събудих се на 30, Мисията невъзможна и други. Неизбежна част от Хемптънс ще бъдат актьорите Гейбриъл Ман, Джош Боуман, Хенри Крезни, Ашли Мадекуи, Конър Паоло.

Отмъщението е най-новото предложение на Нова ТВ след финала на Д-р Хаус и От местопрестъплението: Маями. Сериалът тръгва на 18 декември, вторник, и ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа на мястото на Биг Брадър.

Срещу него по бТВ излиза продължението на познатия вече турски локум Времето лети. Това е най-гледаната драма в Турция след Листопад. Българите  ще имат възможност да я гледат зрителите по най-големия ни частен канал всеки делничен ден от 20:00 часа. Сериалът е продукция от 2010 година.
ТВ7 също е в играта със своята турска сапунка Великолепният век, чиито рейтинги достигнаха 6-те процента на Биг Брадър, без да се залага на толкова огромна медийна кампания, както за риалити шоуто. БНТ пък хвърля в праймтайма вече излъчваните по бТВ серии на Момчетата от Медисън – стилна, но твърде хай за масовия вкус в България история на американската рекламна индустрия.

автор: Супер 19'

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !